Ano, přípravky na jejich likvidaci


Nejsou to jen vaÅ¡e obydlí, kde tyto přípravky používáte. Na vaší zahradÄ› také mohou tito zástupci hmyzí říše silnÄ› ovlivnit vaÅ¡i pracnÄ› vydobytou úrodu. A to tím, že najednou zjistíte, že vaÅ¡e maliny a rybíz, ale i vÄ›tší ovocné stromy jsou plné mÅ¡ic, které ožírají sladké výhonky tÄ›chto rostlin. A kolem nich se, jak vzápÄ›tí zjistíte, pohybuje spousta mravenců. Ti se právÄ› živí sladkými výměšky mÅ¡ic a tyto mÅ¡icí potvůrky dokonce ochraňují pÅ™ed predátory, jako je například slunéÄko sedmiteÄné. Mravenci dovedou být opravdu dotÄ›rní, a pokud je máte v kuchyni, kde pobíhají po stole, kde si chystáte jídlo, tak vás asi pÅ™ejde chuÅ¥. Tady není o co stát, vždyÅ¥ víte, že venku do svých mraveniÅ¡Å¥, tahají vÅ¡e. Nejen kousky vaÅ¡eho peÄiva, ale různý uhynulý hmyz a podobné pochutiny.

mravenÄí skupina

KromÄ› uvedeného, mravenci se také podílejí na uvolňování dlažby kolem vaÅ¡eho domu a na chodnících. Ale toto se dÄ›je dokonce i na cyklostezkách, což může být až nebezpeÄné pro jízdu na kolech. A Äím to je, že se dlažba uvolní? No je to tím, že mravenci vynášejí zrnka písku, kterými jsou jednotlivé dlažební kostky vyspárované a po deÅ¡tích a zimÄ› dochází k uvolnÄ›ní celého chodníku, který se stane nestabilním a také nebezpeÄným. A co tedy dÄ›lat, jak se tohoto dotÄ›rného hmyzu zbavit? Už vás nebaví pořád kupovat různé jedy, abyste tyto malé a vÅ¡ude přítomné přísluÅ¡níky hmyzu pÅ™elstili a zbavili se jich. Tady vám urÄitÄ› pomůže hubení mravenců Praha-deratizacnisluzby.

jsou zde mšice

Ano, zde jsou odborníci, kteří vás tohoto nepříjemného hmyzu zbaví. A nejen tohoto druhu, můžete je oslovit také, pokud máte problémy s hlodavci, jako jsou potkani, hraboši, myši. Takže svěřte tyto úkoly profesionálům a budete mít klid. Ale pospěšte si, tyto druhy savců přenášejí různé nemoci a vy potřebujete ochránit svou rodinu před možnými škodlivými infekcemi.